Nisan 2016

Püf Noktaları #7

Kahve ve çay lekesi oluşmuş fincanlarınızı, limon veya portakal kabuğuna az miktarda tuz döktükten sonra silerek temizleyebilirsiniz.

Püf Noktaları #6

Misafirlerinizin gelmesine son 15 dk. ve siz ‪‎pilavı yaktınız. Üzülmeyin, Parex’ten sizin için bir püf nokta geliyor. ‪‎Yanık pilavınızın üstüne bir parça beyaz ‪ekmek yerleştirin ve 5-10 dk bekleyip servise sunun. Ekmek yanık tadını çekecektir.

Püf Noktaları #5

Kristal avizeler ya da ev aksesuarları zamanla ışıltısını yitirebilir. Parlaklık kazandırmak için yarım kova ılık suyun içine 3 adet limonun suyunu ekleyin. Kristallerinizi limonlu suyla silin. İlk denemede farkı göreceksiniz.

 

Püf Noktaları #4

Gümüşleriniz mi karardı? Diş macunu ile ovaladığınızda ilk günkü parlaklıklarına geri dönecekler.

Püf Noktaları #3

Domates salçanız çok ekşi ise içerisine rendeleyeceğiniz bir havuç salçanızı tatlandırmak için yeterli olacaktır.

Püf Noktaları #2

Leziz çikolatalı tariflerinize bir tutam tuz eklerseniz çikolatanın tadı ve kokusunun daha çok ortaya çıkacaktır.

Püf Noktaları #1

Tadı kadar nasıl göründüğü de önemli! Omletinizin kabarık olması için, bir çorba kaşığı suyun içerisine bir çay kaşığı mısır unu karıştırın. Hazırladığınız karışımı yumurtanıza ilave edin. İşte mideniz kadar gözünüze de hitap edecek omletiniz hazır, afiyet olsun.