Yapılışı:

Bir karıştırma kabında yumurtaları ve pudra şekerini çırpma teli yardımıyla karıştırın. Süt ve eritilmiş tereyağını da ekleyip karıştırmaya devam edin. Un, tuz, vanilya ve kabartma tozunu da ekleyip karıştırmaya devam edin. Elmalarınızı bir bıçak veya doğrayıcı yardımıyla incecik dilimleyip tarçınla beraber hazırladığınız karışımın içerisine ekleyin. Spatula yardımıyla iyice karıştırın. Baton şekildeki bir pişirme kabının içerisine Parex Natura Ağartılmamış Pişirme Kağıdı yerleştirin. Hazırladığınız harçtan elmaları maşa yardımıyla kalıba alın. Kabın dibinde kalan harcı da elmaların üzerine dökün. Önceden ısıtılmış 180 derece fırında 30 dakika pişirin. Pişen kekinizi fırından çıkartın ve oda sıcaklığında 15-20 dakika dinlendirin. Kekinizi kalıptan çıkartın. Beyaz çikolatanızı eritin. Parex Kilitli Poşet içine eritilmiş beyaz çikolatayı koyun. Kekinizin üzerine beyaz çikolatanızı sıkın. Dilimleyip servis edin.

Malzemeler
  • 3 adet yumurta  
  • ½ su bardağı süt
  • 3 yemek kaşığı eritilmiş tereyağı
  • 1 paket vanilya
  • ½ su bardağı un
  • ½ su bardağı pudra şekeri  
  • ½ yemek kaşığı tarçın
  • 1 paket kabartma tozu
  • ¼ çay kaşığı tuz  
  • 4 adet elma  
  • Üzeri için
  • 120 gr beyaz çikolata